Efter valet utvecklas Bergshamra!

Efter valet utvecklas Bergshamra!

NU UTVECKLAS BERGSHAMRA! skriver Moderaterna i ett reklamblad där de rakt av kopierar utredaren Henrik Nerlunds lägesrapport för Bergshamrastrategin, ett initiativ från alliansen som aldrig skulle ha blivit av utan Bergshamrapartiets existens.
I augusti kommer förslagen att presenteras i en utställning på Bergshamra bibliotek. Då kommer ovanstående punkter att få mer kött på benen genom fördjupning och illustrationer. Gå dit, titta, och lämna synpunkter!
För att det ska bli mer än bara valfläsk är det viktigt att Bergshamrapartiet fortsätter att vara en blåslampa i häcken på de styrande. Och det underlättas om vi finns med i kommunfullmäktige. Kanske som en del i det styrande laget!

Du vet vad som gäller den 14 september!