Bergshamra på plats i Solna centrum

Bergshamra på plats i Solna centrum

Notice: Undefined offset: 1 in /customers/0/f/0/bergshamrapartiet.se/httpd.www/wordpress/wp-includes/media.php on line 712 Notice: Undefined offset: 1 in /customers/0/f/0/bergshamrapartiet.se/httpd.www/wordpress/wp-includes/media.php on line 714 Notice: Undefined offset: 1 in /customers/0/f/0/bergshamrapartiet.se/httpd.www/wordpress/wp-includes/media.php on line 717 Notice: Undefined offset: 1 in /customers/0/f/0/bergshamrapartiet.se/httpd.www/wordpress/wp-includes/media.php on line 67

Nu är valrörelsen på gång på allvar. Partierna i kommunfullmäktige har polistillstånd att från och med idag bygga valstuga på torget vid busstorget i Solna centrum. Platserna lottades ut, och jag tycker att Bergshamrapartiet drog en vinstlott. Vi har köpt ett litet förråd som heter Gustav. Det räcker för våra behov.

På bilden ses Hendry och P-O i byggartagen. Huset kommer att målas i vår nya partifärg. På onsdag ska det vara klart. Och vi får inte öppna tidigare. Då är ni välkomna att besöka oss för att prata politik. Kanske överraskar vi också med en liten present. I Bergshamra kommer vi att ha ett tält, precis som 2014.

I morgon, söndag den 12 augusti, kl 9:00 är det dags att fylla Solnas räcken och stolpar stolpar med valaffischer. Alla partier ligger då i startgroparna för att ta de bästa platserna. Ta en söndagspromenad för att titta och jämföra. Jag hoppas ni gillar våra budskap.

Björn Bränngård #2 på BEPs valsedel

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.