Samråd om trygghetsboendet i Bergshamra torsdag 16 november

Samråd om trygghetsboendet i Bergshamra torsdag 16 november

Nu har Bergshamrapartiets och Alliansens arbete med ett trygghetsboende vid Bergshamra Torg kommit så lång att det är dags för samrådsmöte. Det kommer att hållas torsdag 16 november kl. 18-20 i Bergshamraskolans aula. Även representanter från Bergshamrapartiet kommer självklart att vara på plats för att svara på frågor och ta emot synpunkter.

Samrådstiden är 1 nov-15 dec 2017. Läs mer om samrådet och se handlingarna här.

 

Bergshamrapartiet kommer också att hålla ett eget möte om trygghetsboendet där vi kommer att informera, svara på frågor och ta emot synpunkter. Vid det mötet kommer vi också att informera om vår budgetuppgörelse för 2018 och vilka satsningar som kommer att ske i Bergshamra. Det mötet är öppet för allmänheten och medlemmar. Tid och plats är Bergshamraskolans aula onsdag 29 november kl. 19-21.

Varmt välkomna till mötena!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.