Helsida i Vi i Solna

Helsida i Vi i Solna

annons-vi-i-solna_1

Solna stad delade ut ett nyhetsblad till alla hushåll i Bergshamra. Där beskrev man alla Bergshamrasatsningar man gjort och kommer att göra.
En stor del av dessa satsningar är resultat av samarbetet mellan Alliansen och Bergshamrapartiet. Eftersom ett nyhetsblad från en kommun bör vara fritt från partipolitik, har vi valt att kommentera och lyfta fram Bergshamrapartiet i en helsidesannons i Vi i Solna.
Om mindre än två år är det val igen. Då blir det nya regler som innebär en spärr på 3 % (i kommuner med flera valkretsar; Solna har två idag). Detta kommenterar vi också. Sidan 7 i årets sista nummer av Vi i Solna.

Ett Gott Nytt År önskar Bergshamrapartiet!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.