Ett nytt M

Ett nytt M

Bergshamrapartiet får, som ni vet, inte hyra av Signalisten. Istället är vi andrahandshyresgäst hos torgets frisör, vilket gör skylten något missvisande. Vi tänkte byta ordet FRISÖR ovanför vår del. Då blir det HERR o DAM-PARTI, vilket bara utesluter några få. Signalisten tänker inte renovera fasaderna på vår del av torget, så vi har beställt fasadvepor vi tänkte sätta upp. Så här kommer det att bli trots att PostNord inte hittar till Bergshamra torg 7. Tids nog får vi hämta ut dem på ICA.

Fasad2

Så här ser det ut idag. Framför bokstäverna har det en gång suttit neonslingor, men vi har ju tänkt riva eller täcka över. I synnerhet som skyltarna inte stämmer med innehållet i lokalerna.

DSCN6014

Idag hämtade jag vår vepa på ICA och har köpt öljetter med verktyg. Döm om min förvåning då vår frisör berättade att två personer från Signalisten igår kom och bytte ut den trasiga bokstaven M mot ett nytt M!

Tablå!

 

IMG_0694

 

Ett svar

  1. Mats skriver:

    Att Bergshamrapartiet inte får hyra av Signalisten är skamligt. Signalisten i Solna har kört och kör en konstig stil. Nu senast när det gällde hyreshöjningen. Att ta bort gemensamhetsutrymmerna på äldreboendet är en annan sak många retar upp sig på.
    Fin bild ni lagt in på den här sidan. Ser prydligt ut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.